Брат вчинив nідло, а мама на його боці. Не хоче псувати з ним стосунки. Крім цього, вони залишили мене зовсім без грошей. Ніколи не думала, що моя сім’я здатна зі мною так чинити

ПОЛИТИКА

Я й подумати не могла, що моя сім’я так зі мною поводитиметься, що мої рідні скористаються моєю наївністю. У нашій двокімнатній квартирі у мами, брата та мене було по третині власності. Моя бабуся теж мала двокімнатну квартиру. Вона одразу повідомила мене, що складе заповіт на двох своїх онуків, залишивши нам із братом по половині частки у квартирі. Бабуся заявила, що ми або самі виберемо, хто там житиме, або просто продамо і поділимо гроші. Коли мій брат одружився, бабуся була ще жива. Мій брат переїхав до моєї матері після того, як його дружина зненацька заваrітніла, щоб заощадити на оренді. На той час я жила в іншому місті, оскільки я щойно вступила до коледжу.

Мій брат і його сім’я зараз живуть у більшій кімнаті, після того, як моя мама переїхала до меншої. Ми з мамою жили в одній кімнаті, коли я приїжджала на канікули. Але я знала, що не залишусь у цій квартирі після закінчення навчання через наха бну невістку. Моя мати не хотіла псувати стосунки із дружиною свого сина і просила мене не влаштовувати сkандали. Ми з бабусею обговорили мої проблеми. Подумавши трохи, вона запропонувала наступне рішення: «Я дарую братові свою частину двокімнатної квартири, а вона вносить зміни до заповіту і залишає мені однокімнатну квартиру » . Я обговорила цю концепцію з мамою та братом. Брат посміхнувся, сказавши, що мені слід звернутися до су ду. Очевидно, що він залишається у програші.

Я оформила відмову від своєї частки, але бабуся не встигла переписати заповіт. Її самопочуття погіршилося, вона потрапила до ліkарні, а потім її не ста ло. У результаті вийшло, що брат отримає у своє користування цілу двокімнатну, і половину однушки. Я спробувала заручитися допомогою матері, але вона натомість підтримала брата. Домовленості були чітко прописані у документах. Вона повідомила мене, відводячи очі: «Ми з ним живемо під одним дахом, не треба сnеречатися». Її нинішній статус у будинку брата – прибиральниця та няня. Вона потрібна і цінна, поки здорова і працює, поки може утримувати матеріально бідного сина, адже отримує пенсію. Але що буде, коли її користь стане не такою помітною? Оскільки я не маю родичів, мене ніщо не тримає в цьому місті. Моя мати і брат — чудова команда, тому я не збираюся підтримувати з ними зв’язок.