Поїзд Увійшов В Тунель І Почувся Гучний Звук Поцілунку, А Далі-Звук Ляпасу, Вийшовши З Тунелю, Всі Були Ошелешені

ПОЛИТИКА

Розповім я вам дуже веселу і смішну історію, яка трапилася зі мною в поїзді, коли я їхала зі столиці в село, щоб відвідати свою бабусю. Зазначу відразу, що зі мною в поїзді їхали цікаві особистості, з якими у мене трапилася кумедна історія. Отже, моїми сусідами були-жінка nохилого віку, красива молода дівчина, майор-сержант і рядовий солдат. Незважаючи на різний соціальний статус, вік, уподобання, всі мої супутники радо спілкувалися, ділилися своїми історіями, враженнями та цікавими відомостями з біографії. Мені було цікаво все це чути, так як шлях був довгим, а нудьгувати я не хотіла.

Але найцікавіше сталося в той момент, коли поїзд увійшов в довгий тунель; ми перестали бачити один одного, але як і раніше мило спілкувалися. В один момент настала тиша, і я почула гучний звук поцілунку, і відразу ж звук ляпаса, і мені стало якось дико смішно від думки-хто б міг ризикнути зробити це. Немолода жінка подумала, що дівчина з модельною зовнішністю змогла постояти за себе і зберегти свою честь, незважаючи на хамську поведінку солдата. Красива дівчина здивувалася перевазі солдата і подумала, що молодий хлопець міг би поцілувати її замість старої жінки.

В цей час було чутно, як скиглив від болю майор-сержант, якого покарали за поцілунок, і тільки лише солдат єхидно посміхався і ледве стримував свій сміх, щоб не зірватися. Насправді сталося наступне: солдат поцілував свою руку, потім, що є сили, вдарив майора-сержанта — помстився і відігрався на ньому. Тільки після цього випадку кожна з представниць прекрасної статі подумала, що перевелися нині чоловіки на світі. Поїзд вийшов з тунелю, всі задумливо сиділи, боячись що-небудь говорити, але після цієї історії я якось боюся темряви…