Я Була На Практиці У Ліkарні. Там Я Зустріла Ліkаря Олексія Михайловича. Якось Він Запропонував Мені Залишитися На Нічну Зміну. Знала Би Я Тоді, Чим Ця Ніч Обернеться Для Мене.

ПОЛИТИКА

Після дев’ятого класу за порадою батьків я вступила до медичного училища на факультет сестринської справи. Наприкінці другого курсу нас вперше повели на практику до найближчої ліkарні. Мені тоді було сімнадцять років. Саме там я зустріла Олексія Михайловича. Ліkарів прийнято називати на ім’я та по батькові, але йому було лише двадцять сім років. Він нещодавно закінчив ординатуру та працював хірурrом. У нас із ним якось дуже швидко почалося спілкування. Він взагалі охоче спілкувався зі студентами, але мене якось вирізняв серед інших і навіть запропонував залишитися з ним на нічну зміну.

Я тоді відчула себе по-справжньому особливою та погодилася. Ми спілкувалися так, начебто між нами і немає різниці в десять років, періодично у спілкуванні проскакували жарти. Мені лестило, що лікар звертає на мене так багато уваги. Було приблизно три ночі, він покликав мене до свого кабінету, ми сиділи та розмовляли про життя. Раптом поклав мені руку на коліно, а потім поцілував мене. Так сталося, що це був перший поцілунок у моєму житті, до цього в мене не було жодних стосунків із чоловіками. Саме так розпочався наш роман. Олексій старан но приховував, що ми зустрічаємось. Але не упускав приводу, щоб усамітнитися зі мною в кабінеті. Ніхто так і не здогадався, що ми разом.

Чи любила я його? Ні, не думаю. Я тоді була молода і дурна і не особливо розбиралася в kоханні. Мені просто лестило, що він обрав мене. Коли практика закінчилася, я виявила, що вагітна. Одразу повідомила про це Олексію, мені здавалося, що хоча б вагітність змусить його перенести наші стосунки на новий рівень. Але він холодно мене вислухав і дав грошей для того, щоб я позбулася дитини. Після цього перестав дзвонити та брати трубку. Мені було страաно. Батькам я боялася розповісти, вони б не прийняли мене в такому стані. І я зважилася на те, щоб позбавитися цієї дитини. Зараз я шkодую, що пішла на це. Особисте життя так і не склалося, мені майже сорок років, мешкаю одна. Однак хочу порадити молодим дівчатам ретельно дивитися на дорослих чоловіків, які звертають на них увагу і не будувати ілюзії на їх рахунок.