Гена З Kолишньою Дружиною Не Могли Мати Дітей, Ось І Розійшлися. Але Коли Він Одружився На Мені, Я Відразу Заваrітніла. І Тут Свекруха Вnала В Істерику

ПОЛИТИКА

Я познайомилася з Геною і стала з ним зустрічатися через півтора року, після того як він роз лучився. Роз лучилися, як я розумію, після того, як з’ясувалося, що спільних дітей вони наро дити не можу. Вона може з іншим, він може з іншого. Але разом не можуть. Ось такий ось медичний казус-несумісність по kрові. Мама Гени любила свою першу невістку. І їх перенесла дуже важко. Коли Гена повів мене знайомити з матір’ю, та подивилася на мене з неприхованою неприязню. — Як не совісно розбивати сім’ю! — Про яку сім’ю ви говорите? Про ту, що розпалася два роки тому? А при чому тут я?

Але свекруха була непрошибаемая. Втім, жити ми планували в моїй квартирі, так що ставлення свекрухи мене не турбувало. До того ж я сподівалася, що після народження онука вона змінить своє ставлення. Даремно. Звістка про мою ваrітність дуже порадувала чоловіка. Гена зізнався, що боя вся, що і зі мною не зможе зачати дитину. Ми сподівалися, що це новина обрадує свекруха. — Ви з Ксюшею стільки років намагалися наро дити, і нічого не вийшло. А з цього разу і готово. Ти впевнений, що твоя дружина не нагуляла? Я ось впевнена, що це не твоя дитина, — говорила вона синові, коли думала, що я не чую.

Але не стала влаштовувати сkандалу. Чоловік проводив маму, тільки тоді я сказала йому: — Я не бажаю більше бачити твою маму у себе вдома. Чоловік не став сперечатися зі мною, але я помітила, що слова матері заронили в його душу сумніви. — Відразу ж, як тільки наро диться дитина, ми зробимо тест на батьківство — сказала я йому, — Щоб заспокоїти твою маму. Коли наро дився син, було видно, що хлопчик копія батька. Але тест ми провели. Звичайно ж він видав позитивний результат. Щасливий татусь пред’явив результати своєї матері, але та наполягла на своєму: — Цей папірець можна намалювати. Але Генадію фантазії матері вже були байдужі.