Я Вже Готова Була Прописати Невістку В Мій Будинок, Коли Там Працююча Жінка Мене Говорила Те, Після Чого Я Подумала — Чи Правильно Я Роблю.

ПОЛИТИКА

Мій син збирався одружитися. Він познайомив мене зі своєю дівчиною. Вона мені сподобалася, сиділа, мило усміхалася, була спокійна. Вона справила на мене гарне враження. Потім син заявив, що я маю прописати його дівчину в нашій квартирі до весілля. Я погодилась. Ми стояли в черзі, щоб прописати мою майбутню невістку. Жінка, яка робила прописку, сказала, щоб я добре подумала, бо знає таких дівчат. Вона бачить їх наскрізь і впевнена, що молоді роз лучаться і невістка не захоче виписуватися. Все це, звичайно, почули і мій син, і моя невістка; вони дуже обурилися.

Але я була рішуче налаштована, ми все ж таки зробили прописку. Якщо чесно, я до цього всю ніч не спала, думала про те, чи правильно я роблю; ніби щось передчувала. А слова цієї жінки не давали мені спокою. Ну, ось ми прописку зробили, вони побралися. Спершу все було нормально, жили мирно, без сkандалів. Вона заваrітніла та наро дила сина. Після народ ження дитини невістка сильно змінилася, почала влаштовувати сkандали, сва рилася з чоловіком, зі мною. Як передбачила та жінка, незабаром молодята вирішили роз лучитися.

Спочатку я не говорила своїй колишній вже невістці, щоб вона виписалася з моєї квартири. Але потім все ж таки я подумала, що правильно буде, якщо я їй скажу про це. Вона дуже обурилася, сказала, що не збирається цього робити і подала до суду. Ми довго судилися, в результаті я природно виграла су д і їй довелося виписуватись з моєї квартири. Смішно те, що коли я знову пішла до співробітниці паспортного відділу, вона мене згадала і сказала, що чекала на мене, навіть трохи раніше. Вона розповіла, що таких випадків дуже багато, і тому попереджала мене, щоб я не прописувала невістку у своїй квартирі. Звичайно ж, не всі невістки такі, мабуть, мені не пощастило просто.