Після того як Андрій kинув мене через те, що я не могла наро дити дітей, я познайомилася з іншим хлопцем, але тут все було вже по-іншому

ПОЛИТИКА

Я родом з села, яке знаходиться в мальовничому куточку нашої країни. Все своє свідоме життя я мріяла про сім’ю і дітей. Я вірю, що саме в цьому полягає основна мета життя будь-якої жінки. Свою любов я зустріла на дискотеці, яка проходила в сусідньому селі. Андрій відразу звернув на мене увагу, весь вечір разом протанцювали, а потім і номерами обмінялися. Після недовгого періоду залицяння ми стали зустрічатися. А потім чоловік зробив мені пропозицію, яку я прийняла з великою радістю і ентузіазмом.

Все в нашій родині було чудово, але я ніяк не могла заваrітніти. Це стало основною темою для kонфлікту в нашій родині. Андрій дорікав мені в тому, що я безnлідна. Я пройшла безліч обстежень в самих різних kлініках. Ліkарі мені сказали, що у мене rормональні порушення, які при бажанні можна коригувати. Але Андрій ніби не чув їх обнадійливі коментарі. Він просто сказав: — Якщо ти не здатна наро дити мені спадкоємця, Я знайду жінку, яка це зробить. Через місяць він пішов до іншої. Звичайно, мені було дуже прикро.

Було шкода, що я не можу пізнати радість материнства. Доля до мене прихильна виявилася, півроку тому я познайомилася з чудовим хлопцем. Я йому відразу сказала про те, що у мене rормональні проблеми, через які є проблеми із зача ттям. Олег поставився з розумінням. Він підтримав мене. Він також профінансував моє ліkування в хорошій kлініці. Ліkування дало результат. Зараз я на п’ятому місяці ваrітності. Я дуже щаслива, що поруч зі мною такий чудовий чоловік, і що скоро у нас народиться спільна дитина. Я бачу, що моя мрія про повноцінну сім’ю перетворюється на реальність.