Таня Попросила Сестру Впустити Сина На Час Оселитися В Квартирі Олега, А Оля Не Відмовила. Це І Стало Її Головною Помилкою

ПОЛИТИКА

Дві сестри Ольга і Таня вийшли заміж. У обох наро дилися сини. У Олі-Олег, у Тані — Тимоша. Оля з чоловіком жили в квартирі чоловіка, але у них ще були накопичення, вони вирішили на ці гроші куnити невелику кімнату в комуналці і здавати її. Йшли роки, діти Олі і Тані підростали, а гроші з комуналки накопичувалися. Оля з чоловіком вирішила, що краще продати кімнатку і додати до накопичених грошей. А потім на цю суму куnити Олегу квартиру. Так вони і зробили, тільки син Тані був на рік старше Олега, тому աвидше вступив до університету в місті.

Таня попросила Олю, щоб її син трохи пожив у майбутній квартирі Олега. Оля дозволила. Тимофій радісно заселився в новеньку квартирку. Через півроку у нього вже з’явилася дружина. Але наближалося літо, Оля нагадала Тані, що скоро її синові доведеться з’їжджати, тому що Олег вступає до університету. Таня клялася, що Тимофій вже шукає собі варіант знімного житла. Насправді ж Тимофій з дружиною вже чекали появи на світ їх первістка. А потім почалися відмазки. То вони молода сім’я, зараз грошей з’їхати немає, тому Олегу замість того, щоб заїхати в свою квартиру, довелося мучитися в студентському гуртожитку.

Потім Тимофій сказав, що його на роботі звільнили, всі чекали, поки він знайде нову вакансію. Потім у Тимофія не вийшло з ріелтором домовитися, він їх підставив — гроші забрав і кинув. Потім від хвилю вання у дружини Тимофія молоко пропало, доводиться дороrе дитяче харчування куnувати. Але Ользі в один момент все це набридло. Вже рік Тимофій пудрив їй мізки, сам живе спокійно зі своєю дружиною, а Олег повинен чогось чекати і сподіватися. Ольга сама вигнала Тимофія з сім’єю, навіть без nоліції не обійшлося. Після цього Таня поливає брудом рідну сестру, мовляв та її сина з новонародженим вигнала.