Брат знайшов конверт, де дитячим почерком було написано “Папі”. Виявляється, дружина стільки років приховувала від нього правду

ПОЛИТИКА

Мій брат жив із першою дружиною дуже довгий час. Дружина була дуже меркантильною та сварливою, з батьками поводилася поrано. Він терпів її багато років, але потім чаша наповнилася – і він розлу чився з нею. Одружився вдруге. У дружини була дочка. Дітей у мого брата не було, ні в першому шлюбі, ні в другому. Але невдовзі дружини не ста ло. Приймальня дочка вийшла заміж та поїхала від нього. Він вирішив зробити ремонт. Там, де лежала книжкова полиця, було дуже багато документів, і мій брат вирішив подивитися, чи немає там захованої заначки. Коли він перегортав книги та документи, то знайшов дуже багато листів.

Якась дівчинка писала батькові, що вона дуже любить його, чекає на відповідь і дуже сумує. Розповідала про своє життя, як вона навчається у школі. Коли він побачив зворотну адресу, то зрозумів, у чому справа. Він служив в одному маленькому містечку, і в нього там було кохання. Виявляється, ця жінка заваrітніла від нього, але про це навіть не знав, а перша дружина приховувала всі листи і йому нічого не говорила. В лю ті він зателефонував колишній дружині та все уточнив. Виявляється, це справді була його дочка. Слава Богу, зараз вік інтернету та нерідна дочка допомогла йому знайти рідну.

Через кілька днів братові зателефонувала його рідна кровушка. Він розгубився, не знав, що їй сказати, як пояснити, чому він весь час мовчав. Виявляється, мати дівчинки давно пішла із жи ття. Дівчинка розnлакалася і сказала, що вона вже одружена, що брат має онуку. Вони домовились про зустріч. Мій брат заnлакав від радості: нарешті побачить рідну дочку. Дуже сподівався, що дочка його зрозуміє, адже він ні в чому не ви нен, він просто не знав її існування, інакше ніколи б не відмо вився від неї.