Ігор шукав ключі від сараю, коли знайшов дивний ящик. Відкривши його чоловік сів від хвилі почуттів та несподіванки

ПОЛИТИКА

Ігор прожив із дружиною п’ять років. Він ніколи не підозрював її у зр аді та невірності, бо Сніжана ніколи не давала приводів. Але одного разу він втратив ключі від сараю, перерив всю квартиру, але знайти не міг. У процесі пошукової операції наткнувся на якусь закриту скриньку. Вона була зачинена на замок. Ігор своїй знахідці здивувався, у них у будинку було не прийнято замикати щось на ключі. Він швидко знайшов спосіб відкрити простий замок. А там таке виявилось!

Стопками лежали фотографії, де Сніжана поряд з якимсь чоловіком, з ними також був маленький хлопчик, якому на останніх фотографіях було вже десь сім. «Виходить, що дружина веде подвійне життя!»- Вирішив про себе Ігор. Коли Сніжана повернулася додому, він влаштував їй сkандал. Він ставив багато запитань, але Сніжана nлакала та не відповідала. Зрештою, він її просто виrнав. Пізніше він зустрів її у місті. Він тоді її кілька місяців не бачив і зрозумів, що дуже скучив.

Вона була просто неймовірно красива! З нею гуляв той чоловік із фотографії, але того чоловіка за руку тримала інша жінка. Він тоді розгубився, став у знайомих цікавитися життям колиաньої дружини. Виявилося, що Сніжана багато років виховувала сина своєї двоюрідної сестри, котра була на заробітках. Вона приїжджала та допомагала її чоловікові з дитиною. Тут Ігор згадав, як дружина мріяла про дітей, але він грубо обривав усі розмови. Мабуть, тому вона ховала все це. Стало Ігореві соромно і прикро, що він такий дурень.