Арину кинув наречений перед весіллям, а через деякий час в одній з її учениць вона впізнала дочку тієї, до якої пішов наречений. І тут Арина вирішила.

ПОЛИТИКА

Моя подруга Арина довгий час зустрічалася з одним парубком. У них все було серйозно, справа йшла до весілля. І буквально за пару тижнів до самої урочистості хлопець сказав, що знайшов іншу жінку, йде до неї. Подругу кинули буквально у весільній сукні. Мені було дуже шкода Арину. Вона дуже довго страждала. Минуло чимало часу, перш ніж вона стала без здригань чути ім’я свого kолишнього. Але ось, пару місяців тому Арина мені повідомила, що жінка, до якої пішов її колишній-була з причепом. Має 13-річну доньку.

І що най жахливіше, дівчинка зараз займається музикою саме з Ариною. Мама доньки не знає Арину, тож віддала свою доньку займатися до неї. І ось Арина вирішила повною мірою відірватися на дитині через її нового вітчима. Арина спеціально дає дівчинці вивчати ва жеків пісні, від яких дитина може зірвати собі голос. Це видно з концертів, дівчинка ледве намагається співати так, як треба. Але в неї все одно не виходить, а це ганьба, від цього страждає дитина. Але Арина переконана, що дівчинка теж винна у тому, що її колишній виявився цапом. Я кілька разів намагалася серйозно поговорити із подругою: -Ти розумієш, що це ненормально!

Ти доросла жінка і зараз мс тиш маленькій дівчинці? Та за що, в чому дитина винна? -Не винна дівчинка ні в чому. Просто невдачі дитини матері сприймають як за свої. Якщо мати дівчинки бачитиме, що в її доньки нічого не виходить, то більше засмучуватиметься. -Ти через це занапастиш nсихіку дівчинки і закопаєш її талант! Але Арина мене й слухати не хоче. Вона має намір і далі му чити дівчинку, доводити її до сліз на уроках. А нова дружина її колишнього лише через це переживає.