Олена Виходячи З Будинку Свекрухи Переплутала Телефони, І Взяла Телефон Свекрухи. Трохи Пізніше Їй Прийшло Дивне Повідомлення

ПОЛИТИКА

Олена і Максим почали зустрічатися досить усвідомленому віці, їм було по тридцять років. Скоро це переросло в шлюб. Люди вони були вже дорослі . Здавалося, що рішення серйозне і це на все життя. Лена була впевнена, що свекруха до неї добре ставиться. Ірина Тимофєєва з самого початку ставилася до невістки дуже люб’язно, часто приходила в гості, і сама запрошувала до себе. З чоловіком стосунkи теж були гладкими, і Олена вважала, що їй пощастило досить. Один випадок розкрив їй очі на справжнє ставлення свекрухи до неї.

Максим подарував їй і своїй матері однакові телефони на дні народження. Ірина Тимофєєва якось запросила Олену до себе попити чаю. В той день свекруха була якась див на, дратівлива, не в дусі. Олена вирішила не турбувати її довго і піти раніше. Вона випадково переплутала і взяла замість свого телефону телефон свекрухи. Вже в під’їзді на екрані засвітилося повідомлення. «Ти серйозно? А коли Максим збирається кинути цю стару?» Лена, м’яко кажучи, дуже здивувалася, стала читати діалог.

Ірина Тимофіївна розповідала подрузі, що Максим зраджує дружині зі своєю давньою любов’ю і скоро має намір кинути дружину. Причому свекруха виражалася дуже грубо в адреса невістки, вона називала її «старою стервою «. Олена такого від неї не очікувала. Свекруха була рада, що Максим дружині змінює. Вона повернулася до неї в квартиру, не вимикаючи екрану, повернула їй телефон. Незабаром подала на роз лучення. Ні kолишній чоловік, ні kолишня свекруха так і не дізналися, що вона носить під серцем дитину. Вони недостойні знати про це. Вона вирішила сама виховати свою дитину і знайти щастя.