Я стала помічати, що чоловік постійно уникає моєї подруги Каті. Спочатку думала, що це якась антипатія, але скоро чоловік мені розповів те, після чого я хотіла помс титися подрузі

ПОЛИТИКА

Ми з Катею знайомі з самого дитинства, я завжди вважала її близькою подругою. Ми з нею сильно відрізняємося. Катя така яскрава, смілива, не бої ться перша почати розмову, завжди може вдало пожартувати. А я дуже сором’язлива і тиха. Я рік тому вийшла заміж за Пашу, хоча до кінця не вірила своєму щастю. Я взагалі думала, що заміж ніколи не вийду. У мене було двоє хлопців, але відносини закінчувалися з ними дуже негарно. А ось Катя навіть встигла побувати один раз заміжня і розлу читися. Як вона потім сама говорила, «він не мій чоловік». Конкретно причину розлу чення вона не пояснювала, але швидше за все сама винна, раз його нема за що засуджувати.

Я стала помічати, що мій Паша постійно уникає Катю. Подумала, що може це якась антипатія, що вона його просто так дратує. Все ж Катя дуже галаслива, а Паша любить спокій і умиротворення. Якось раз Катя покликала нас до неї в гості на свій день народження. Паша став відмовлятися, придумувати тисячу причин, чому він не може прийти. Я навіть образилася на нього, все ж подруга покликала нас двох. А потім Паша не витримав і прямо мені сказав, що Катя йому з дня весілля проходу не дає. Те дивиться на нього зухвало, то натяки робить, то торкається до нього.

Пашу це все дратує, тому він всіма способами намагається уникати Катю. Я не могла такому повірити, але заради експерименту Паша сказав, що піде на день народження, але я повинна пильно спостерігати за поведінкою подруги. І дійсно, Катя вела себе просто жа хливо. Вона намагалася під столом доторкнутися до Паші своєю ногою, як тільки він вийшов на балкон, то вона слідом за ним. Вона сміялася тільки над його жартами, вона дивилася на нього закоханими очима. Наступного дня я викликала Катю на розмову. Вона спочатку відмовлялася, але потім зізналася. Що Паша такий красень, і я йому не підходжу. А ось вона в самий раз… на цьому нашій дружбі прийшов кінець.