Я Хотів Дати Трохи Грошей Бідному Хлопчикові, Що Підійшов До Нас, Але Раптом Син Схопив Мою Руку. Те, Що Було Потім, Я Ніколи Не Забуду

ПОЛИТИКА

Я завжди намагався виховувати сина правильно, щоб у нього були правильні уявлення. Але нещодавній його вчинок мене вразив. Був вечір, дружина пекла кекси і поралася на кухні. Деяких інгредієнтів не вистачало, і Анна попросила мене сходити в магазин. Я запропонував синові сходити зі мною. Він знає, що я і йому обов’язково щось смачне куnлю, тому охоче погодився. Ми десь півгодини бродили по магазину, щоб знайти всі продукти, які були написані в списку дружини.

Вийшли ми з магазину з двома великими пакетами. Прямо біля виходу до нас підійшов хлопчик. Він був приблизно того ж віку, що і мій син. Він був одягнений в дуже пошарпаний одяг, яка місцями навіть була поорваний. -Будь ласка, дайте мені грошей, я з ранку нічого не їв, — хлопчик жалібно дивився прямо мені в очі.

Хлопець при цьому постійно озирався, що здавалося мені див ним. Тим не менше я вже поклав пакети, щоб дістати гаманець, але син мене випередив. Він сунув йому в руки пиріжок, який я йому недавно купив. Я здивовано на нього глянув. Хлопчик неохоче взяв її і пішов. Коли він пішов, син сказав: -Непонятно на що він витра тить, якщо дати гроші, краще дати відразу їжу. Я здивувався його кмітливості. Адже дійсно, зараз багато використовують дітей заради власної наживи.