Молода Пара В’їхала До Своєї Квартири І Одразу Розпочали Ремонт. Через 3 Місяці Ми Подумали, Що Можемо Зітхнути, Але Не Тут Було

ПОЛИТИКА

Я живу в досить-таки облаштованому будинку. Влаштовує мене все, окрім одного моменту – жа хлива шумоізоляція. Сусіди з розумінням ставилися до цієї ситуації, адже ми мали маленьку дитину. Музику вони слухали не дуже голосно, за 5 років перфоратор включили лише кілька разів. Кілька місяців тому в одну із квартир заїхала молода пара. Було ним років по 25-26. Дітей не було, але для шуму, як виявилося, цього не було потрібно. Спочатку вони почали капітальний ремонт. Зрозуміло – молоді, хочеться нововведень. Ось тільки робили вони це, ну дуже шумно. Здавалося, інструменти не замовкали на жодну секунду. Закінчили ремонт протягом місяця.

Ми з сусідами думали, що заживемо у тиші. Але не тут було: молоді вирішили змінити всі меблі та техніку. Терпіти довелося ще один тиждень. Те, коли ця пара сва риться та мириться, здавалося, знав увесь будинок. Пара облаштувалася і вирішила жити на повну котушку. Майже кожного вечора вони влаштовували вечірки: врубували музику, пили алkоголь, kурили на балконі. 2 дні тому мій терпец лопнув. . Я пішла до них і 20 хвилин намагалася додзвонитися. Марно: музику вони навіть не збиралися глушити.

Не витримала – зателефонувала до поліції. Але результату не було: чи вони так само не змогли достукатися, чи взагалі не приїхали за викликом. Я підстерегла їх наступного дня — і пішла розбиратися. Хлопець виявився досить привітним. Сказав, що уявити не міг, що вони заважають. Переконав, що таке більше не повториться. Мені спершу здалося, що я переплутала сусідів. Але ввечері все зрозуміли. Через погану шумоізоляцію і за уривками фраз я зрозуміла, що чоловік збирає валізи і кудись їде. Було чути, як дівчина nлаче, а хлопець щось дуже голосно пояснює. Вже години 3, як у квартирі тиша. Не знаю, що там у них трапилося, але, як би там не було, цього вечора ми поспимо в тиші.