Подруга Попросила У Борr Чималу Су Му, І Я Не Відмовила. Але Якби Я Знала, Як Вона Відповість На Моє Добро, Я Б Вчинила Інакше

ПОЛИТИКА

Є багато причин, через які можуть руйнуватися дружеські від носини, навіть найміцніші, і найгірший із усіх варіантів трапився зі мною. В універі у мене була одна подруга, Сашко, з якою я спілкувалася ще з 11 класу. Ми були досить добрими друзями, я їй довіряла, як і вона мені, і все було добре, до одного дня.

Одного дня Саша взяла в мене борr чималу су му, для одного курсу оздоровлення волосся в салоні краси. Су ма була і пряма немаленька, але вона сказала, що поверне, а я їй повірила, так що зі спокійною душею вручила їй потрібну су му. Минув тиждень із того дня, місяць, півроку, гроші вона так і не повернула. Нагадувати їй про це я якось не хотіла, я завжди була со ром’язливою дівчинкою з таких питань, ось тільки на той момент мені терміново потрібні були гроші, так що я вирішила хоча б раз їй нагадати, що в неї борr взагалі був.

Подруга не просто розлютилася, коли я про це нагадала, вона ще сказала, що я дуже жадібна дівчина, почала зі мною сваритися, і просто образилася і перестала спілкуватися. Су му так і не повернула. Було якось сумно, я подругу втра тила, але якщо гроші для неї були важливіші за мене, то краще б вона трималася від мене подалі, мені такі люди у своєму оточенні і даремно не потрібні.