Коли до нас влаштувалася нова співробітниця, ми почали помічати, що від неї стра шенно смердить. Коли ми дізналися про причину, нам стало просто жа хливо.

ПОЛИТИКА

Нещодавно до нас влаштувалася працювати нова співробітниця. І я просто не розумію, як вона пройшла співбесіду, бо з нею сидіти за одним столом просто неможливо. Від неї сильно смердить. Раніше мені здавалося, що тільки я відчуваю цей запах. Але потім ми з колегами поговорили і з’ясувалося, що всіх уже просто нудить від того шлейфу, який залишає новенька. У неї ще волосся таке зализане. Але може вона просто використовує гель. Принаймні, я так сподіваюся. Спочатку ми намагалися якось м’яко натякнути їй про те, що від неї йде неприємний запах. Але вона вдавала, що це стосується не її.

Ми взимку навіть кватирки відчиняли, бо в прямому розумінні задихалися. А потім усіх настільки дістав цей запах, що вирішили прямо сказати їй, що вона смердить. Але колега лише знизала плечима. Мовляв, її запах взагалі ніяк не турбує. Ми поскаржилися начальству. Але нам відповіли, що не мають права змушувати працівників митися. Тоді ми купили колезі цілий набір гелів для душу та порошку для прання. Два дні колега не пахла. Це була перемога, ми так раділи, начебто премію здобули.

Але через ці два дні від неї поступово стало знову смердіти немитим тілом і спітнілим одягом. Виявилось, що гелі сушать їй шкіру, щодня вона митися не може. А на порошок у неї алергія. Тому вона пре господарським милом. Настало літо, ми почали відкривати всі вікна, які є в офісі. Але це ситуацію не рятує, бо одягу поменшало, він не стримує запаху. Його тільки побільшало. Як боротися зі смердючою співробітницею я не розумію.