Настя Знову Повернулася Додому Вся У Сльо Зах, І Мама Зрозуміла, Що Справа Знову У Васьці. Увечері Вони З Чоловіком Таки Вирішили Заглянути До Них Додому

ПОЛИТИКА

Настя поверталася додому зі школи, коли вкотре побачила Ваську, що сидить на лавці зі своїми дурними друзями. -Гей, Семенова. Йди сюди. -Відвали — сказала Настя і хотіла забігти до під’їзду, але хлопець перекрив їй дорогу. -Ти не зрозуміла, чи що? -Пусти! Я зараз батьків покличу. -Іди звідси, стукачка. Дівчинка вся в сльо зах забігла додому, де на неї чекала вже мама Ганна. -Знову цей негідник? Батько повернеться увечері! Ми заглянемо до них. Настя пішла до своєї кімнати, розклала книжки та зошити і взялася за домашнє завдання. Паралельно вона думала про Ваську: начебто гарний хлопець, але чому ж такий шkідливий і нахабний? Васі було 16, усі його знали як хуліrана.

Батька в нього не було, а мати орала з ранку до ночі, щоби прогодувати багатодітну сім’ю. Настін тато був великим біз несменом, тому її мати могла дозволити собі бути домогосподаркою. Коли батько повернувся з роботи, подружжя пішло до матері Васі: -Ваш син знову образив нашу дочку. Якщо не приймите заходів, то я сама йому вуха надеру. -Вибачте будь ласка. Я обов’язково його поkараю. Увечері, дочекавшись на Васю, мама зайшла до нього в кімнату і почала серйозну розмову. -Ти чому знову Настю ображав? -А що вони такі ідеальні? Багаті? -Ти з глузду з’їхав? Причину не міг вигадати? Відправлю тебе до бабусі. Ходитимеш на малювання. У тебе ж талант!

-Так, мам, мабуть, ти маєш рацію. З цими дружками мені тільки колонія і світить. Через кілька днів, коли Настя вийшла з дому, вона побачила, як мама Васьки проводжає свого сина на автобус. Хотіла помахати, але не наважилася. -Тітка Віра, а куди це Васька поїхав? -Як куди? Вступати! Через тебе, взагалі… -Чому через мене? -Тому! Любить він тебе дуже. »Ось дурень!» — подумала Настя і пішла до школи. З того дня минуло понад 15 років. Настя так і не вийшла заміж, а коли одного разу сиділа в інтернеті, то раптом знайшла сторінку Васі. Впізнала вона його одразу. Довго наважувалася – і ось нарешті написала. Виявилося, що у Васі є син, тільки ось дружина загинула під час пологів. Списалися, домовились зустрітись у рідному місті. Вася зустрів її на вокзалі і зрозумів, що kохання не згасло. Разом вони вже сім років, у них уже наро дилася донька.