В автобусі красуня підійшла до мене і попросила поступитися їй своїм місцем, але я навіть не ворухнувся. І тут розпочався справжній цирк

ПОЛИТИКА

Я насилу дотягнув своє тіло до зупинки, а потім насилу в автобус і сів на перше місце. Тіло ломило від утоми. Воно відмовлялося слухатися мене. Нелегко доводилося з того часу, як я втра тив роботу в офісі. Колись я обіймав хорошу посаду, і моя сім’я нічого не потребувала. Але мене звільнили через наклеп колеги. Так як я був єдиним годувальником у сім’ї, ми опинилися у досить скрутній ситуації.

Але мене врятував мій друг, запропонувавши роботу на будівництві. Я не міг дозволити, щоб мої три доньки та дружина голодували, тож погодився. Фізично було дуже важко, але nлатили пристойно. І ось я страաенно стомлений їду додому, як переді мною з’явилася вродлива жінка, навіть дівчина. Вона була дуже доглянута і гарно одягнена. Вона заплескала кокетливо віями і надула губи; -Чоловіче, ви мені не поступитеся своїм місцем? Я радий бути джентльменом, але в тій ситуації фізично не міг довго стояти.

Коли я їй відмовив, оточуючі стали на мене кричати та со ромити. Бабусі бубнили собі під ніс, що я козел невихований, жінки дивилися несхвально. Чоловік поруч зі мною поступився місцем цій дівчині, сплюнувши в мій бік. Я не мав сил, щоб якось відповідати, але було дуже неприємно. Думаю, перш ніж когось засуджувати так яро, треба зрозуміти спочатку всі деталі.