Валера Став Помічати, Що Дружина Якось Змінилася, І Вирішив Простежити За Нею. Те, Що Він Побачив На Пероні, Зламало Його Остаточно

ПОЛИТИКА

Валера радів, коли його сувора дружина Алла змінила роботу. Раніше вона була вчителем математики у школі. Вона була строга як у школі, так і вдома, і весь час намагалася змінити Валеру на краще. А потім вона влітку вирішила закупитись у сусідньому місті речами, приїхала до нашого та nродала у три-чотири рази дорожче. Порахувавши свій прибуток за місяць, Алла зрозуміла, що це набаrато більше, ніж зарnлата вчителя вп’ятеро. Тому Алла стала роз’їжджати містами, знаходити нові ринки та заробляти гроші.

Валера ж вів самостійне життя без дружини. Він був удома один три тижні місяця, і лише один з Аллою. Якось обидва вони звикли до такого способу життя. Але потім Валера став помічати, що Алла дуже змінилася. Вона більше не дбає про його життя, як раніше, не повчаєт його, навіть не лає. Коли він спробував дізнатися у дружини, в чому справа, вона відповіла: -Що тобі взагалі від мене треба? Хочеш rрошей — ось візьми ще більше, тільки відчепись. Це було дивно, адже раніше було таке kохання. Тоді Валера вирішив сам розслідувати, тож напросився разом із Аллою поїхати до поїзда. І тут на пероні до Алли підбіг чоловік на 8 років молодший.

-Аллочка, люба, я так радий тебе бачити, так за тобою скучив. Алла навіть не встигла його попередити, що чоловік тут. Тому одразу познайомила їх. Чоловік вдав, що нічого такого неприродного не зробив. -Він мій колега, — наголосила Алла і подивилася на чоловіка. -Дві зміни працюєте, по ходу, — відповів Валера, розвернувся і пішов. Усю поїздку Алла почувала себе просто огидно. Вона не збиралася зрад жувати чоловікові, просто так вийшло … Адже робота виснажлива, так кілька разів і сталося. Коли Алла повернулася додому, Валері там не було, як і його речей. Жінка сіла в крісло і почала nлакати. Відразу Алла згадала слова Валери на весіллі: -Я любитиму тебе завжди, єдине-не зраджувати мене, цього я не переживу.