Після 5 Років Пекла Влаштованє Свекрухою, Раптом Вона Дзвонить Мені І Каже, Що Має Подарунок Для Мене. Мені Стало Страաно

ПОЛИТИКА

Коли я виходила заміж за свого Андрія, його мама була kатегорично nроти. Я зіпсувала їй усі плани. Свекруха планувала, що її син одружується з донькою її подруги. А тут я з’явилася. Свекруха тоді сказала Андрію, що якщо нареченою буду я, то її можна навіть не запрошувати на весілля. Ми так і вчинили. А свекруха образилася, сказала, що вона на емоціях висловила, але все-таки задля пристойності можна було її теж покликати. З того дня все погіршувалося з кожним днем.

Свекруха чатувала на мене біля під’їзду і потім кричала мені у слід всякі мерзотності. Вона могла прийти до мене на роботу і почати благати начальника мене звільнити. Найгірше було те, що вона нам у коврик біля дверей підставляла голки. Хоча її син Андрій теж там ходив, про це вона не думала. Свекруха навіть не намагалася пізнати мене… Вона все твердила про Катю – ту доньку її подруги, яка так і не стала дружиною Андрія. А потім свекруха стала часто кликати Андрія до себе, нібито щось налагодити, а в цей час у неї як спеціально в гостях була та сама Катя.

Але через 5 років непорозуміння свекруха раптом зателефонувала мені і вперше привітала з днем народ ження. Побажала мені всього найкращого, а потім каже: -Я можу до вас у вихідні на годинку приїхати, хотіла подаруночок передати. -Мені від вас взагалі нічого не потрібно, і найкращий подарунок – це відсутність спілкування з вами. Андрій сказав, що я якось брутально відповіла його мамі. Але я вважаю, що це просто її підступний план, щоб пробратися до нас у квартиру. Може вона в гостях у нас голки понаставити або мене відруїти чи подарунок буде підозрілим. У будь-якому виnадку мені легше і спокійніше уникнути спілкування з цією страաною жінкою.