Чоловік збо жеволів, він поводиться як близька подруга моєї мами. Я вnевнена, після чергової нагоди у мене здадуть нер ви і я зроблю щось жа хливе

ПОЛИТИКА

Мій чоловік остаточно збо жеволів. Все, що відбувається у нас у домі, він розповідає мамі – моїй мамі! Звісно, нічого жа хливого у нас не відбувається. Але ж жінці у віці нічого страաного і не потрібно! Вона зробить із мухи слона за одну секунду. Вчора ми їздили у різних справах, разом із дітьми, сіли перекусити – і тут дзвонить Сергію моя мама. Щось запитала по дачі … Ну, дай ти відповідь, чемно попрощайся і поклади трубку, але ні … Він виклав їй все, що ми зробили за день. А потім і додав, що заїхали до забігайлівки перекусити.

Пройшло всього 2 хвилини, і мама зателефонувала вже мені з претензіями щодо того, що я годую дітей rидотою, що це вірний шлях до хво роб шлунка, що я за мати така – і т.п. Мама моя – людина дуже непроста, особливо у спілкуванні. Начебто любить мене, ось тільки зви нувачує у всьому на світі, без кінця kритикує, словом – виносить мозок через кожну дрібницю. Оскільки чоловік розповідає їй про всі покупки, то «навіщо ви це купили, гроші на вітер» — забезпечено мені щовечора.

Після кожної такої розмови я маю лише одне бажання: повісити трубку і більше ніколи не спілкуватися з цією жінкою! Але ж вона моя мама! А мій Сергій просто знахідка для шпигуна. Плюс до всього він досі не розуміє, що з дорослими людьми, навіть якщо все їм розповідаєш, треба розмовляти вкрай делікатно. -Ой, а що я зробив — щоразу бачу його наївні очі, так і хочеться виплеснути щось йому в пику. А ось свекруха моя золота жінка. Щиро радіє всім нашим покупкам, успіхам та обновкам. Якби не вона – давно б розлу чилася.