Під Час Зустрічі Випускників Всі Чекали Коли Прийде Сіра Мишка, Іринка. Коли Двері Відчинилися І З’явилася Іра, Всі Залишилися З Відкритими Ротами.

ПОЛИТИКА

Нещодавно я отримала запрошення на зустріч випускників. Я не очікувала багато чого від цього заходу, але все одно вирішила піти. Тим більше що це був веселий спосіб розвіятися, і в той же час заявити про себе. Ми замовили столик в кафе. Ми почали робити замовлення і розмовляти, коли прийшла більшість гостей. І тут двері відчинилися, і з’явилася Іра Денисова. У модному одязі і з модною зачіскою вона нагадувала дівчину з обкладинки глянцевого журналу. У школі вона була самою малопомітною. Як то кажуть, сіра мишка.

Однолітки часто чіплялися до неї, а друзів у неї було мало. Її батько пішов з життя рано, а мати працювала технічкою. Важке матеріальне становище, звичайно, відбилося на її зовнішності, вона одягалася в усе, що їй давали люди. Хлопці і дівчата постійно насміхалися над нею. Вона була відмінницею, але коли підходила до дошки з крейдою, то починала nлакати. А потім, раптово, вона стала карколомною! В одну мить роти всіх учениць попадали. У чоловіків текли слинки, тому що вона була такою стрункою і красивою. Чесно кажучи, я їй позаздрила. Іра, як з’ясувалося, відкрила свою мережу салонів краси.

У неї є нерухомість в центрі міста, а також кілька автомобілів. Загалом, це той тип існування, який можна тільки уявити. Навіть на зустрічі випускників вона поводилася як кінозірка. Вона не будувала з себе дурочку, посміхалася, тримала келих належним чином і базікала про країни, в яких побувала. Однак вона не затрималася надовго, врешті-решт, вона була діловою жінкою. Я прийшла до висновку, що, якщо ви щиро бажаєте чогось, то ваші мрії збудуться. Чи могли ми уявити, що сіра мишка досягне таких висот? Очевидно, що ні. Схоже, прийшов час встати і щось зробити, поки я не перетворилася на сіру біомасу.