Після багатьох істериk та сkандалів Іра зважилася на розлу чення, а після цього вона вирішила продати свій будинок, що нагадував про чоловіка. Але не думала вона, що все так зміниться

ПОЛИТИКА

Перший шлюб Ірини видався зовсім невдалим. Чоловік у неї був хороший, здоровий, добрий, не зра джував і взагалі був людиною гарною, ось тільки вся справа була в Ірині. Іра постійно підозрювала, що чоловік їй зра джує. Чому вона так думала? Вона сама цього не могла зрозуміти. На думку дівчини, це дивно, що такий чоловік як її чоловік – багатий та успішний, взагалі звернув на неї увагу. Так що, на її думку, або він її розігрував, або ще щось у цьому роді.

Скільки б бідолашний хлопець не намагався довести їй, що його почуття незмінні, що він не бреше, і реально любить Ірину, вона просто не могла це прийняти, так що одного дня, хлопець просто не витримав істериk Іри і розлу чився з нею. Ірина тоді впала у відчай, вона зрозуміла свою помилку, але визнати її було вже зовсім пізно, і, як їй здавалося, вона з найдурнішої причини втратила кохання всього свого життя. На той момент Іра проживала у будинку, який їй купили батьки. Ось тільки проживати там уже не було сенсу, вона переїхала в це місто заради чоловіка, а його вже не було поряд, тож будинок вона виставила на продаж.

Забравшись і зібравши всі свої речі, Ірина згадала, скільки ж всього вони з чоловіком пережили, і могли б пережити, проживаючи в цьому будинку, але було вже пізно, адже новий покупець мав прийти з хвилини на хвилину. Через ворота будинку проїхав великий чорний джип, з нього вийшов високий чоловік у чорному костюмі, міцно обійняв Ірину, і сказав, що вона від нього нікуди не втече. Новим покупцем виявився чоловік Ірини, який разом із будинком хотів повернути стосунки з Іриною, що в нього й вийшло.