Під Час Весілля Юра Помітив Гарну Дівчину, Яка З Невдоволеним Обличчям Стояла Та Випивала. Юра Ще Не Знав, Чим Ця Зустріч Обернеться Для Них.

ПОЛИТИКА

Мій батько рано заrинув, але його батьки віддали моїй мамі квартиру, тому що вона залишилася вдо вою з дитиною на руках. Ми з мамою жили непогано, вона працювала, а я добре вчилася в школі. Коли мені виповнилося 12 років, то у мами з’явився якийсь чоловік. Він став жити з нами, але вітчимом я його не вважала, він мені абсолютно не подобався, і не дарма. Тому що, коли мама дізналася, що ваrітна від нього, то чоловік зник. Мама наро дила ще одну дівчинку, назвала її Настею. З-за того, що у мене з’явилася сестра, у мами збільшилися витрати, вона більше не могла оплачувати мою художню школу, тим більше купувати дорогі фарби і т. д.

До того ж, потрібно було, щоб хтось слідкував за молодшою сестрою, поки мама на роботі. Одним словом, Настя зіnсувала мені все дитинство. У мене з нею стосунки не склалися відразу, як і з її татусем. Коли я закінчила навчання, вдало вийшла заміж. Я відразу переїхала до свого чоловіка жити. А через якийсь час і мама вийшла заміж за дуже хорошу людину, він був професором в університеті. У всіх життя складалося добре. Але ось днями я вирішила заїхати додому, потрібно було забрати старі книги. Мені двері відкрив якийсь чоловік у тру сах.

-А ви повинно бути сестра Насті. -А ви хто такий? Я зараз викличу nоліцію! Але тут з кімнати вибігла Настя і стала мене заспокоювати. Як з’ясувалося, це її новий залицяльник. Я просто слів підібрати не можу, на скільки я обурена. Настя в свої 22 роки живе одна в квартирі, яку залишили мені саме мої бабуся з дідусем. Так вона ще має наха бство туди мужиків водити. Я відразу подзвонила мамі, але виявилося, що мама про все знає. Сказала мені, що Настя вже доросла, а ми своє особисте життя вже налагодили, нехай вона теж намагається. Але мені дуже nрикро, тим більше, що квартира тільки моя.