Аня лежала на ліжку і вирішила до приїзду швидкої допомоги зізнатися у дечому чоловіку. Але яке було її здивування, коли чоловік сказав, що він давно знав секрет дружини

ПОЛИТИКА

Аня лежала на ліжку, їй було так поrано, все тіло трясло. Чоловік сидів поруч, тримав дружину за руку, вони обоє чекали на прибуття швидкої допомоги. -Дорогий, я повинна тобі в чомусь зізнатися, — почала дружина. -Не зараз, зараз зовсім не той час. -Чому? Чому ти не хочеш мене слухати? -Тому що свої таємниці розповідають в останні хвилини життя, у нас з тобою не той випадок. Зараз приїде швидка і все буде гаразд. Трохи згодом дружина все ж таки продовжила, вона дивилася чоловікові в очі, наверталися сльо зи: -Я все ж таки скажу тобі цю таємницю, вона мене все життя му чила, я більше не можу.

Дружина розповіла чоловікові, що в ті часи, коли гроші різко знецінилися, вона мала велику суму грошей. На стільки велику, що вони могли б купити собі трикімнатну квартиру та жити спокійною. Але вона не сказала, і тепер вони мешкають у маленькому будинку. Якби дружина раніше ще до знецінення сказала чоловікові, то вони встигли б придбати собі гідне житло. -Ну і що тут такого, нічого нового я не дізнався, — спокійно відповів чоловік. -Як це? Тобто ти й так знав, що я мала гроші?

-Так. Якось прийшов з роботи раніше за потрібне, а там ти з мамою розмовляла. Ось і я почув. -Мені так соро мно, ти не уявляєш, я досі себе зви нувачую. -Дарма. Це не ти вин на, що не розповіла. Твоя мати тобі не дозволяла розповідати, тож звинувачуй її. А ти не винна, я тебе розумію. А зараз тобі треба вигадати нову таємницю, бо жінці без таємниці жити не можна. Ми з тобою разом придумаємо, тільки дотерпи до приїзду швидкої і все буде гаразд.