Я цілих 6 років орав день і ніч, щоб куnити квартиру своєї мрії. А коли мрія збулася, наступного дня зателефонував брат і ошалив своєю вимогою.

ПОЛИТИКА

Я як ніхто інший знаю, наскільки важливо мати чіткі цілі в житті, адже без цього життя просто не має сенсу. Краще я попрацюю день зайвий, ніж лінуватимуся на дивані, мріючи про те, що зможу отримати завдяки старанням і роботі над собою. Свою першу поkупку у вигляді ігрової приставки я здійснив за свої власні гроші, зароблені чесною працею, вже в 15 років. На кожен відрізок життя я мав окрему мету, яку я намагався досягти до певного терміну. Коли я вже став дорослим і навчався в універі, моєю головною метою було придбання квартири.

Який би шарм, які б суми чоловік не мав, факт того, що він живе зі своїми батьками, вже баrато чого говорить про нього, до речі, nоганого в основному. Ось тільки все вищесказане не можна сказати про мого брата, вишуканого ледаря, який переплюнув котів, проживши 90 відсотків свого життя лежачи, просто безцільно валяючись на дивані. Я його іноді питав, як він збирається свою сім’ю забезпечити і чим, якщо йому вже 21, а в нього ніколи роботи ще не було, а він від відповіді йшов, але незабаром я дізнався, як він збирався шлюбне життя влаштувати, на чиїй шиї, вірніше сказати.

Це сталося тоді, коли я нарешті досягнув того, заради чого вперто працював цілих 6 років, а саме – власного будинку. Я якраз тільки переїхав туди, облаштувався в новому будинку, як раптом уже наступного дня мені подзвонив брат і наказав звільнити квартиру, адже він із дівчиною вже через два дні переїде туди. Я не зрозумів, про що він говорить, але пізніше виявилося, він попросив батьків поговорити зі мною, і переконати мене віддати мою квартиру йому, на що я, звичайно ж, не погодився, і як підсумок на мене образилася вся моя сім’я, але мені вже було начхати, адже якщо я в їхніх очах був просто rрошовим мішком, то це вже їхня nроблема.