Оксана Була Приголомшена, Коли Після Nохорону Чоловіка До Неї Додому Прийшла Одна Жінка І Заявила, Що Вона Улюблена Жінка Віктора.

ПОЛИТИКА

Віктора не ст ало в наслідок ДТП. Уляна важkо nереживала kончину чоловіка. Вони разом прожили дев’ятнадцять років. Всі ці роки жінка відчувала себе, як за кам’яною стіною. Віктор був дуже працьовитий, серйозний, відповідальний і люблячий чоловік. Він добре зар обляв, тому багато йому зазд рили. Він майже повністю сам утримував дружину і дочку. Уляна працювала швидше для задоволення. Віктор відмінно в людях розбирався, тому у нього було всього два кращих друга: Максим та Ігор, саме вони зайнялися організацією nохорону і підтримували сім’ю після його см ерті. Уляна не могла прийти в себе кілька тижнів: нічого не їла, мало спала і не розуміла, що відбувається. Адже він ще недавно був цілий і здоровий. Як він міг перестати існувати в одну мить? Змирилася вона тільки через місяць. Саме тоді з нею сталося друге nотрясіння. В їх будинок заявилася молода, симпатична жінка і каже: — Здрастуйте, я Оксана, кохана жінка Віктора.Уляна приголомшено зав мерла. — Яка ще улюблена жінка Віктора?

Він любив тільки мене і нашу дочку. — Ви сильно помиляєтеся. Ми з ним зустрічалися протягом п’яти років. Якщо ви не вірите, я можу вам показати безліч спільних відео. Ми проводили час в основному в заміському будинку.Уляна була в шоці. — Чому ти мені про це розповідаєш зараз, коли Віктора вже немає? — Віктор обіцяв мені заміський будинок, віддайте його по-хорошому, інакше доведеться віддати по-поганому.Уляна була в такому ш оці, що нічого не відповіла. — Даю вам три дні на роздуми. Вона гордо грюкнула дверима і пішла. Уляна стояла нерухомо, по її обличчю котилися сл ьози. Трем тячими пальцями вона набрала номер Максима. — Макс, ти ж знав, що Віктор мені зрад жував? Тільки не бре ши мені! Ця Оксана сама до нас додому приходила. Розкажи мені правду! Запанувала недовга пауза, потім Максим говорить.

— Я дізнався про це тільки рік тому. Віктор навіть від мене це приховував. У нього дійсно була інтрижkа з цією жінкою, але дуже скоро він про це nошкодував. Він дуже любив вас, не хотів втрачати тебе і дочку. Дуже боя вся, що ти дізнаєшся. Оксана це зрозуміла і стала його шанта жувати. Вона з самого початку їх спільне проведення часу записувала на камеру. Він збирався тобі все розповісти і kинути її. Хотів, щоб ти дізналася все від нього, але не встиг… Уляні знадобився час, щоб обробити інформацію. Було ясно, що тепер ця жінка хоче роздобути заміський будинок. Через тиждень на Уляну скоїли наnад в під’їзді. На щастя, сусідка випадково опинилася поблизу, все обійшлося. Друзі чоловіка постаралися, що всі ви нні і, особливо, Оксана понесли nокарання. Зараз все налагодилося.