Коли Молода Дочка Роз Лучилася І Переїхала До Нас, Ми Одразу Віддали Їй Її Спадщину. І Тут Раптом Старша Зателефонувала Нам І Стала Сва Ритися

ПОЛИТИКА

Ми з чоловіком ще ніколи не думали про спадщину, оскільки нам поки що по 50 років. Але у чоловіка завжди було відкладено тисяч 20, про всяк виnадок – і дочки про це знали. І ось одного разу ми вирішили розділити ці гроші між ними, порівну, як чудовий старт для подальшого життя. І ось, кілька днів тому, молодша донька повернулася до батьківського дому .

Сімейне життя у неї не склалося, плюс – залишилася вона без роботи. Якщо чесно, її наречений не сподобався нам одразу. На всіх дивився зверхньо, та й мама його була такою ж. Ті 10 тисяч, які ми віддали дочці, вона вирішила вкласти у ремонт нашого будинку. Ми були не nроти: мовляв, нехай розпоряджається своєю спадщиною так, як вважатиме за потрібне.

Начебто ніяких nроблем не мало виникнути, але тут нам зателефонувала старша дочка. Вона сказала, що якось не чесно виходить, що будинок повністю дістається нашій молодшій дочці, а вона не має тут жодної частки. У мене є внутрішнє відчуття, що сімейного kонфлікту нам просто не уникнути. Але як мені вчинити в такій ситуації, коли треба зберегти родинні відносини, я гадки не маю.