Донька Жила І Працювала В Іспанії, Коли Я Вирішила Відвідати Її. Але Щойно Я Увійшла Через Поріг, Побачила Те, Що Мене Жа Хнуло

ПОЛИТИКА

Моя донька після закінчення університету поїхала до Іспанії жити та працювати. Вона ще з третього курсу почала сkаржитися, що з її спеціальністю в нашій країні жодних перспектив, тому коли їй запропонували роботу за кордоном, вона відразу почала збиратися. Вже півроку вона мешкає на чужині. Іра наша єдина дитина, після її від’їзду ми за нею дуже су мували, часто дзвонили. Іра розповідала про свої справи.

З її розповідей мені стало відомо, що робота її влаштовує, і вона винаймає невелику кімнату і намагається звикнути до менталітету. Через півроку я вирішила відвідати дочку, щоб особисто подивитися на те, як влаштовано її життя. Чоловік залишився на батьківщині, а я полетіла до Іспанії. Варто мені переступити поріг будинку Іри, як я зіткнулася з речами, які мене спантеличили.

Я не дура, чоловіче та жіноче взуття розрізняю. У неї в передпокої були чоловічі черевики та куртка! -Іро, що все це означає? У тебе є чоловік? Чому ти нічого не розповідала? Тут Іра у всьому зізналася. Вона розповіла, що квартиру їй винаймає чоловік, на роботу теж він її влаштував. Мікаель старший за неї на десять років, але найжа хливіше те, що він одружений. -Мам, він у процесі роз лучення! Ми наступного літа плануємо приїхати, щоб познайомити Мікаеля з татом. Не знаю я, що втра тила в її вихованні, що вона могла зв’язатися з одруженим. Страшно уявити, як чоловік відреагує.