Коли Я Дізналася Про Kоханку Чоловіка, То Не Стала Будувати Сkандали, А Вирішила Вчинити Спритно. Дізнавшись, Що Її Чоловік — Великий Біз Несмен, Я Покликала Його На Зустріч

ПОЛИТИКА

З чоловіком ми прожили душа в душу 15 років – до того дня, коли я побачила в його телефоні листування з іншою жінкою. Коли чоловік зайшов до кімнати і побачив мене з його телефоном у руках, то миттєво зблід. Заїкався, не знав, що сказати… Я не сказала йому жодного слова. Але зате я вирішила дізнатися про kоханку всі подробиці.

З’ясувала, що ця жінка має чоловіка, троїх дітей. Чоловік у неї – великий біз несмен. Версія про те, що kоханка накинула око на наші гроші – відпала сама собою. Далі я вирішила вчинити хитріше: вийшла на чоловіка цієї жінки, зателефонувала йому та призначила зустріч у кафе. Чоловік виявився дуже ввічливим та інтелігентним. Уважно вислухавши мене, він обіцяв, що розбереться. Він повернувся додому, поговорив зі своєю дружиною, та не стала нічого заперечувати.

Чоловік зібрав речі своєї дружини і разом з ними викинув її з дому. А мій чоловік повернувся додому наступного дня. Дуже переляканий, просив у мене вибачення на колінах. Але я його не пробачила — і теж показала йому на двері. З тих подій минуло півроку. Якось мені подзвонив чоловік тієї самої жінки, і знову запросив до кафе. За філіжанкою кави він зізнався мені, що заkохався в мене при першій же нашій зустрічі. Незабаром ми одружилися, і зажили щасливим життям. Я іноді зустрічаю свого kолишнього на вулицях міста – смішно та шkода його одночасно. Видно, що він нікому більше не потрібен, швидше за все, навіть тій самій kоханці.