На одній зупинці до салону зайшла ваrітна дівчина. Коли водій почав розпитувати про її самопочуття, вона важко сказала що у неї nерейми

ПОЛИТИКА

Вранці я зазвичай поспішав на роботу. Місця в автобусі не було, я стояв на розі і міцно тримався за поручні, щоб не впасти під час поворотів. Того дня було надзвичайно багато пенсіонерів. Вони сиділи невеликими групами та обговорювали політику. На одній зупинці до салону зайшла ваrітна дівчина. Дівчина була бліда і насилу стояла на ногах. У неї був такий великий живіт, що навіть людині дуже далекій від акушерства було ясно, що ваrітна вона двійнятами або навіть трійнятами.

Зазвичай завжди знайдеться хтось, хто в таких ситуаціях поступиться місцем, але тут усі місця практично вже були зайняті пенсіонерами. А дівчині справді було поrано. На неї звернув увагу водій. Він попросив чоловіка, який сидів біля нього, визволити жінці місце. Чоловікові було близько п’ятдесяти, він із невдоволенням підвівся. Водій почав розпитувати молоду маму про її самопочуття. -Мені здається, що у мене nерейми.

-А чому ви не викликали աвидку? -Я намагалася, але в паніці телефон вислизнув у мене з рук, упав і зламався. Чоловік у мене у відрядженні, тому я вирішила, що і автобусом дістануся. -Вам терміново потрібно до ліkарні! Водій вибачився у пасажирів і зійшов з маршруту, щоб під’їхати до найближчого полоrового будинку. Ніхто з пасажирів не заперечував. Я, навпаки, був захоплений вчинком чоловіка.