Свекруха Щороку Куnувала Путівку Тільки Моєму Чоловікові, А Я Тихо Терпіла. Але Моєму Терпінню Прийшов Кінець, Коли Я Побачила Одне Фото

ПОЛИТИКА

Збоку здавалося, що в мене ідеальний шлюб. Я справді любила Володимира, але не передати, як багато приниження мені довелося терпіти через нього та його матір. Щороку свекруха куnувала путівку на відпочинок, але тільки моєму чоловікові. Він майже місяць влітку проводив вдалині від сім’ї, весь цей час мені доводилося однією піклуватися про нашу спільну дитину.

Коли я говорила свекрусі, що це не зовсім правильно, що сім’я має відпочивати разом, вона обурювалася: — Це мої гроші, можу витрачати як захочу. І взагалі мій син має право відпочити від тебе та сімейного життя. Не передати скільки сліз я пролила ночами. Я терпіла таке ставлення до себе багато років, але в якийсь момент мені набридло. Просто побачила, як чоловік опублікував фотографію з іншою жінкою на відпочинку, тут багато чого стало на свої місця.

Я зрозуміла, що на відпочинку він дозволяє собі мені зрад жувати. Я вирішила, що дозволяти так ставитись до себе більше не буду. Я всі наші накопичені гроші витра тила на те, щоб і собі із сином купити путівки, поїхала на море, а звідти опублікувала фотографію з іншим чоловіком. Тут свекруха почала мені дзвонити і говорити, що я поводжуся неналежно, що дружина повин на бути хранителькою вогнища і сидіти вдома. Також став телефонувати чоловік і намагатися домовитися щодо спільного відпочинку. Я вже собі вирішила, що подам на роз лучення.