Бабуся з Лілею ніколи не садили картоплю. Але після смepті бабусі картоплею була покрита вся ділянка.

ПОЛИТИКА

Ліля все життя прожила зі своєю бабусею. Мама пoмepла під час пол0гів, хто був батьком, так і залишилося загадкою. З бабусею вони жили в одній кімнаті в місті, а у вихідні їздили в село. Вони мали невеликий будиночок і величезну ділянку. Разом із бабусею Ліля вирощувала огірки, помідори. Щось по дрібниці для консервації та кілька клумб із квітами. Потім всю їжу, свого виробництва вони продавали, і квіти теж. Так і жили скромно, але дружно. Після школи Ліля почала працювати в магазині. А бабусі ставало погано. Насамкінець хвороба її здолала, вона пoмepла. Ліля залишилася зовсім одна. Але магазинчик, у якому дівчина працювала, стояла біля будівництва.

На обід до них заходили будівельники і серед них був Мишко. Так вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Свекруха була рада: -Ой у Лільки і квартира у місті, і дача своя. Як моєму Мишкові пощастило з нареченою. Все вже є, на все готове. Лілю такі слова свекрухи часто зачіпали. Адже вона була цінною не просто через нерухомість. Ліля була дуже спокійною, розуміючою, працьовитою. Але свекруха бачила лише гроші. Коли Ліля завагітніла, то на дачу поїхати і за городом доглядати не удостоїлося. Тому на допомогу прийшла свекруха -Поїду туди, все розсаджу. Буде великий урожай, не турбуйся А після народження хлопчика свекруха відразу повернулася додому. -Мені потрібно поїхати до доньки.

Вона народжує, диво яке. Ліля залишилася сама зі своїм городом, треба було зібрати все, що зацвіло. А то пропаде Ведмедик був постійно на роботі. Тоді Ліля поїхала сама. І якого було її здивування, замість городу побачити купу картоплі. Ніколи з бабусею не садили картоплю, а тут весь город. Сусідка по городу почала розпитувати: -А як же ви картоплю збиратимете? Можете у дядька Вані попросити. За пляшку ніхто вже не зробить, але за кілька тисяч можна. -Зберу я картоплю, а потім її куди? У нас підвалу нема. -Так у чому проблема, у мене можете залишити. Підвал великий. Я навіть пару мішечків готова купити. Тут Ліля все усвідомила -Ви що спеціально намовили свекруху картоплю садити, щоб після цього спокійно дати пару сотень за готову картоплю. Дуже вигідно.