Коли я побачив фотографію своєї дружини на столі чужого мужика, я мало не зірвався з ланцюга. А ввечері він запросив мене «познайомитися» з нею

ПОЛИТИКА

Ми з Іриною одружилися відразу після школи. Вона завагітніла, тому я зробив їй пропозицію. Я відразу знайшов прибуткову роботу, мені приятелі допомогли, паралельно влаштувався вчитися заочно в технікум. Моя сім’я ніколи ні в чому не потребувала. Дружина мені народила двох синів і доньку. Ми жили в мирі та злагоді. У нас майже не траплялося kонфліктів. Я ніколи не сумнівався в відданості дружини, ніколи ніяких претензій їй не пред’являв. Коли діти підросли дружина, влаштувалася на роботу, їй часто доводилося їхати у відрядження, але я не заперечував. Наші діти вже давно дорослі і самостійні, у них свої сім’я і діти.

Ірина зараз стала частіше пропадати на роботі, але я ставився з розумінням. Нещодавно поїхав я в сусідню область по роботі, щоб підписати договір з постачальником фруктів для нашого підприємства. Заходжу я в кабінет, ми з Ігорем обговорюємо робочі моменти. Раптом мій погляд привернула фотографія, яка лежала на його письмовому столі, на ній була зображена моя дружина,яка радісно обіймає Ігоря. Я був աокований. У мене все всередині похололо, і ручка з рук впала. Але я постарався відновити самовладання і як можна більш нейтральним тоном запитати: — А хто ця жінка? Ігор посміхнувся. — Це моя дружина. Він ніжно подивився на фотографію.

— Ми з нею вже чотири роки разом. Хочете познайомлю? Якраз збирався вас ввечері запросити до себе. Вона чудова, правда часто у відрядження їздить. Я кивнув. До самого вечора не міг знайти собі місця. І тут настав потрібний час. Заходжу я з Ігорем до нього в будинок, а там Ірина. Я зрозумів, що якщо затримаюся тут хоч на хвилину більше, то буде скандал, тому просто розвернувся і пішов. Відразу потім поспішив виїхати в рідне місто. Ірина приїжджала, просила у мене вибачення. Але я її не пробачив, і діти теж з нею після такого обману не розмовляють. А Ігор її кинув через кілька років, знайшов даму молодше.