Сестра вирішивши приготувати вечерю, дістала м’ясо з морозилки, а за ним помітила дивний пакет. Відкривши пакет вона застигла на місці від побаченого

ПОЛИТИКА

Мені так шкода старшу сестру. Нам всім здавалося, що вона вдало вийшла заміж: чоловік — підприємець, добре заробляє, є своя машина і квартира. Сестра теж непогано заробляла, у них був спільний бюджет. Ситуація змінилася після народження дитини. Сестра пішла в декрет, а чоловік відмовився платити за її кредити, не давав дружині грошей на банальні речі-на косметику або нижню білизну. Він економив навіть на рідній дитині. Мати і дитина ходили в лахмітті, зі старою коляскою, яку позичила їм подруга. Сестра витратила всі свої заощадження на погашення кредиту, часто її виручали я і мати.

Чесно не розумію, куди зникала вся зарплата зятя, він на свої гроші купував лише їжу і платив за комунальні послуги. Дружині казав, що зарплату урізали, мовляв, отримує кілька тисяч. Так минуло півроку. Сестра втомилася від цих злиднів і вирішила нарешті вийти на роботу, хоча малюкові навіть не виповнилося рік. Мама переїхала до них, щоб стежити за онуком, поки сестра працює. І ось одного разу вона вирішує готувати вечерю-м’ясо в духовці. Мати відкриває морозилку, копається там, щоб знайти м’ясо і розморозити йогої, а там лежить велика сума грошей в пакеті.

Зять всі роки шлюбу збирав гроші в таємниці від дружини, невідомо навіщо, але грошей було дуже багато. Сестра, як тільки дізналася, взяла всю заначку чоловіка і покрила борги. Чоловік влаштував їй сkандал, вони навіть місяць не розмовляли, але навіщо потрібні були гроші, він так і не розповів. Після всього не думаю, що їх шлюб затягнеться надовго, та й сестрі не хочеться жити з такою людиною. Зараз сестра сама економить на всьому, відкладає гроші, хто знає, що трапиться в майбутньому.