Після весілля свати подзвонили нам і попросили терміново оформити кредит. Коли дізналася, навіщо їм потрібні гроші, перестала спілкується з ними

ПОЛИТИКА

Наша дочка стала зустрічатися з хорошим хлопцем Вадимом. Він був культурний і розумний, на останньому курсі університету почав працювати, щоб заробити на квартиру на майбутнє. І ми з чоловіком бачили, що дочка так рада і щаслива разом з Вадимом. Після випуску з університету, молоді вирішили розписатися. Але перш потрібно було познайомитися з батьками Вадима. Вони запросили нас в гості. Ми прийшли і трохи не очікували, що у такого хорошого хлопчика будуть такі бунтарські батьки. Ми хотіли трохи випити за знайомство, але мати Вадима прибрала стопку чоловіка, натякнувши, що йому не можна… так ми зрозуміли, що у нього є проблеми з пляшкою, тому краще не провокувати.

Потім мати Вадима стала розповідати, що краще зробити весілля молодих в їдальні біля їхнього будинку, щоб туди помістилися всі родичі. Але ми були проти такого сільського варіанту, нам хотілося, щоб весілля було витонченим. Добре, що молоді нас підтримали і ми влаштували весілля в красивому ресторані. Нашим дітям сподобалося і це головне. Але потім почалося найжахливіше, тому що сват все ж отримав доступ до заповітної пляшки, а після її спустошення влаштував бійку. Коли пройшло весілля, то свати подзвонили нам і попросили терміново оформити кредит.

Ми з чоловіком навіть зрозуміти не могли, в чому справа… Невже дітям терміново потрібні були гроші. Але дочка сказала, що їм гроші не потрібні, і вони б не стали просити нас брати кредити. А виявилося, що це сватам потрібно терміново віддавати свої борги, а грошей немає. Тому вони попросили нас взяти кредит замість них. Відмовка у них була наступною: адже ми ж тепер сім’я, повинні один одному допомагати. Я не стала далі продовжувати розмову зі сватанням, тому що вона стала переходити на підвищені тони. Так вони образилася і більше не дзвонила нам, а мені від цього тільки спокійніше.