Коли Олег поїхав у відрядження на цілих 6 місяців, дружина не підозрювала ні про що. Але раптом у пошті їй потрапив один лист…

ПОЛИТИКА

Іра готувалася до важливого моменту, нарешті її чоловік Олег повертається із довгого відрядження. Спочатку він хотів узяти з собою Іру та їхнього новонародженого сина. Але умови відрядження не дозволяли жити разом із дитиною, Олегу виділили невеликий вагончик та все. Тож треба було вижити півроку. Тож довелося йому поїхати одному. Але Олег сильно нудьгував, писав і дзвонив дружині додому щодня, дивився фотографії підростаючого сина. І ось Іра вирішила перевірити пошту, може, якісь нові повідомлення прийшли. І там справді було повідомлення, воно було від незнайомої жінки. Коли Іра прочитала його, то в неї з рук випала чашка, на очах з’явилися сльо зи.

Жінка писала: -Доброго дня, Ірино. Я знаю, що ви дружина Олега, просто хотіла сказати, що сильно вам по-жіночому заздрю. Справа в тому, що Олег працює у нас вже півроку, за цей час ми дуже потоваришували і я зрозуміла, що покохала його. Але він ніяк не підпускає мене до себе, каже, що любить лише одну жінку. Вам так пощастило із таким вірним чоловіком. Так шкода, що він уже їде додому, але я його чекатиму. Іра відразу подзвонила Олегу і почала розпитувати про ту жінку.

-Так, ми працюємо разом. -І які у вас між собою стосунки? -Ніякі, просто робітники. А що трапилось? -Вона каже, що любить тебе, що тебе чекатиме. Як це мені розуміти? -Іра, між нами, нічого не було, я тільки тебе люблю! -Я не можу слухати це маре ння. Іра відключила телефон. Скільки б Олег не дзвонив до неї, вона не відповідала. Їй було бо ляче, вона навіть на мить уявити не могла, що її чоловік комусь там сподобався, що чужа жінка захоплюється ним. Іра почала підозрювати, що чоловік їй бре хав. Чи мало, що між ними могло бути, як їй тепер це перевірити і чи взагалі варто довіряти Олегу.