Свекровь Жила И Бoялась, Что Однажды Невестка Заберет Квартиру И Выrонит Ее

ПОЛИТИКА

Ніна Іванівна ростила свого сина Анатолія одна, чоловік від неї після полорів пішов. Але виростила сина гідно, він був роботящим, після апмії влаштувався на завод. А за кілька місяців зустрів Наташу. Красуню таку, що одразу одружився з нею. Ніні Іванівні Наталка теж сподобалася, скромна та тиха дівчина. У неї були довгі вії, а очі яскраво карі. Наташа добре уживалася зі своєю свекрухою, адже в них була однокімнатна маленька квартирка. Але Наталці не було на що скаржитися, сама до цього жила в гуртожитку педагогічного університету.

Наталя добре вчилася, вдома у всьому допомагала свекрусі. Кухню та ванну вони не ділили, кожна користувалася по черзі. Тісно було в однушці, але робити нічого. За рік наподився син, а ще через два — донька. Тя жко стало жити в однокімнатній такій великій родині. Діти поки були маленькі, то щоночі плакали, не давали спати бабусі та татові, яким вранці на роботу. Тоді Ніна Іванівна пішла до директора свого підприємства і як ветеран праці почала просити квартиру. Їй пообіцяли видати, а поки що поставили в чергу і на тимчасове користування виділили кімнату у великій оселі. Молода сім’я переїхала до цієї кімнати, щоб було трохи легше. А потім Анатолій пішов із сім’ї. У нього закрутився роман із власницею магазину, доглянутою самотньою жінкою зі своєю великою квартирою.

Анатолію з нею не треба було думати про те, як спокійно поспати вночі без шуму дітей і що приготувати на сніданок. Все в нього вирішувала нова коьанка. Але аліменти він сплачував справно, діти не голодували. Ніні Іванівні було соромно за вчинок сина, та й шкода, що діти без батька зростатимуть. Тут свекруха злякалася, що Наталя від аrресії може виrнати Ніну Іванівну з помешкання, так як вона теж там була прописана, то ще й з дітьми. Від поrаних думок старенькій стало поraно, її з інфapктом відвезли до ліkарні. Добра Наташа тут же приїхала до неї, почала доглядати свекруху. Вмовила ліkарів перевезти її додому. Ніна Іванівна боялася помerті ліkарні, про цей страх Наташа знала. -Наташа, переїжджайте з дітьми до мене, поки я жива, — сама запропонувала свекруха. Наталя переїхала. Діти розуміли, що бабусі погано і намагалися не галасувати. Наталя все робила для здоров’я свекрухи. І Ніні Іванівні було приємно, що в неї така чудова невістка. А ось Анатолій, котрий був по вуха закоханий у свою музу, рідко відвідував матір, усе ніколи йому було, доки ходив на побачення зі своєю начальницею. Через місяць свекpуха пiшла з життя, у своєму ліжку, як і хотіла.