Сталося так, що дружина та kоханка Віті відпочивали на одному і тому ж курорті і потоваришували не знаючи про таємні подробиці. А далі ще цікавіше

ПОЛИТИКА

Ще в березні Оля з Віталієм вирішили, що їй краще на якийсь час виїхати з батьківщини. Дружина так і зробила. Вже наступного дня жінка зібрала валізу та поїхала. А через два місяці Оля повернулася додому, бо дуже сkучила за домом та чоловіком. За цей час вона познайомилася з іншими жінками, які також виявилися закордоном. Жінка почала показувати Віталію фото, які вона робила там. Показала сусідок по кімнаті, почала розповідати про них. А потім на одному з фото Віталій побачив свою коханку і просто не міг у це повірити.

– А це що за жінка? – спитав він. — Сніжана. Жила в одній кімнаті зі мною. Така привітна та мила жінка. А ще бойова. Уявляєш, встигла вже знайти собі чоловіка. Іноземця. Багатого та гарного. Він щодня їй букети приносив. Я повернулася, а вона лишилася там. Того ж дня Віталій написав Сніжані. Запитав, чи все у неї гаразд. І також поцікавився, з ким вона там мешкає. Коханка також скинула фотографії, на яких була Оля, його дружина.

Чоловік одразу вирішив поцікавитися, хто зі Сніжаною на фото. Та почала розхвалювати Олю. Яка вона добра, чуйна і мила. І як з нею легко порозумітися. Мовляв, у кафе, куди вони якось пішли, усі чоловіки кидали на Олю зацікавлені погляди та хотіли познайомитись. Але жінка їм відмовила, сказала, що вона заміжня і любить свого чоловіка. Тоді Віталій зробив власні висновки про обох жінок. Улюблену дружину він почав по-справжньому цінувати, а ось із kоханкою обірвав усі зв’язки.