Кого б із своїх дівчат син не привів знайомити з матір’ю, вона завжди знаходила до чого чіплятися. І ось одного разу син вирішив як слід провчити її

ПОЛИТИКА

З самого ранку Ольга Миколаївна готувалася до зустрічі з майбутньою невісткою, напекла різних ласощів. Так вийшло, що син кілька років нікого не наводив нікого знайомитися з батьками, бо яка б прекрасна дівчина не була, Ольга Миколаївна знаходила до чого причепитися. На її поведінку сердився навіть чоловік, адже так вона всіх дівчат розлякає, і син більше не захоче будувати сім’ю. Батько Олексія і не встиг побачити, яку сім’ю створив його син і пішов в інший світ, після чого Ольга Миколаївна різко занепокоїлася про особисте життя сина. Про що й сказала йому.

Олексій відповів, що їй ніхто не подобається, але зізнався, що дівчину має. І ось вона вмовила Олексія привести познайомитись цю саму дівчину. А сама думала, щоб головне гарною господаркою була і онуків наро джувала. Адже у подруг уже дорослі онуки, а вона ще навіть не свекруха. Але тут її думки припинив дзвінок у двері. Ольга Миколаївна спішно пішла до дверей, і відчинивши її застигла. На порозі стояв син із жінкою у віці. Перша її думка була, що ця жінка мати майбутньої невістки. Але жінка по-господарськи зняла пальто і, представившись дівчиною Олексія, пройшла до квартири.

Під час розмови Ольга Миколаївна дізналася, що «дівчина» сина старша за неї на 2 роки і вони вже кілька років живуть разом. Від цієї думки жінці стало погано. Прокинулася вона у ліkарні, поряд був син, сказав що першу допомогу надала його наречена. Ольга Миколаївна вибачилася перед сином і погодилася прийняти його вибір, аби він був щасливий. Тут Олексій лукаво посміхнувся і зізнався, що ця жінка була акторкою, тіткою його справжньої дівчини Тані, з якою він уже знайомив матір. Звичайно ж, тоді дівчина не сподобалася матері. За тиждень Ольгу Миколаївну виписали і вона покликала в гості Таню, яка дуже сподобалася жінці. Вона була здивована, що колись їй Таня не сподобалася. Хоча може, якби син її не розіграв, Таню вона б і не прийняла.