Оксана Федорівна просто нена виділа свою невістку і прогнала її разом зі своїм сином. А коли потрапила до ліkарні, то тоді зрозуміла, що наробила

ПОЛИТИКА

Оксана Федорівна чудово виглядала для своїх років, підтримувала постать, стежила за харчуванням та займалася спортом. Вона рано втратила чоловіка, але добре була улюблена робота у ліkарні та вже дорослий син, який у всьому допомагав. Коли Сергій зустрів майбутню дружину, то відразу закохався, тільки не знав як вчинити з мамою, адже вона залишиться одна. Наречена Сергія думаючи, що той просто не впевнений у почуттях, запропонувала пожити разом. Всі були згодні, тільки згодом невістка стала дратувати Оксану Федорівну. Вона була ідеальною господинею, смачно готувала, добре забиралася і син її любив. Все це злило жінку і вона постійно ходила незадоволеною. Оксана Федорівна подрузі скаржилася, а та тільки сміялася.

— Поганих невісток ти не бачила, — додала жінка. А Оксана Федорівна подумала та вирішила, що молодій парі краще окремо пожити. Тільки от сина спіймати окремо вона не могла, невістка все крутилася довкола. Але щойно невістка пішла в душ, жінка почала розмову і випадково дізналася, що у сина з невісткою буде дитина. Сергій аж сяяв від радості. За тиждень син знайшов квартиру і вони переїхали, а Оксана Федорівна взялася за прибирання. А в ті дні, коли діти відвідували її, вона мріяла, щоб вони якнайшвидше пішли. Може вона й черства.

Жінка залишила ці думки і вийшла на прогулянку з подругою, як раптом відчула нездужання. Прокинулася вона в палаті. Не могла рухати руками, сльози лилися градом. Відразу згадалася невістка та її ставлення до неї . Як вона мріяла їх виселити? І тут зайшла невістка, з фруктами та бульйоном, сіла поруч, налила бульйончика і втішала свекруху, як могла. — Ви розумниця, потерпіть і за кілька тижнів поїдемо додому, хочете до нас, хочете до вас. Тільки одною ми вас уже не залишимо – м’яким голосом промовила дівчина та годувала свекруху супчиком.