Одного Дня Антон Дізнався, Що Його Дружина І Ко Ханка Ваrітні. Хлопець Не Знав Кого Кинути, І З Ким Залишитись, І Життя Вирішило Все По Своєму.

ПОЛИТИКА

Марія вийшла з ліkарні і попрямувала додому. Вона вже думала, як повідомить коханому новини. Вони домовилися зустрітись після занять. Марія із села, приїхала до міста вчитися. Подруги покликали її до клубу, де вона ніколи в житті не була. Сиділа вона там у кутку, і до неї підійшов привабливий чоловік. То був Антон. Вони познайомилися, поговорили, потанцювали разом, а згодом обмінялися телефонами. Для Марії все було вперше. Вона зустрічалася з Антоном місяць, і після цього тільки хлопець вмовив її покликати його до себе в гості. Вони провели разом ніч, а через деякий час вона дізналася, що він одружений. Антон сказав, що він у процесі розлучення, і вони скоро будуть разом. Ну, Марія подумала, що з усіма таке буває. Жили вони разом, тепер розходяться, нічого стра шного в цьому нема. А зараз вона дізналася, що вarітна, і не знала, чи зрадіє цьому факту її коханий.

Як тільки він приїхав до неї, вона одразу показала знімки у3і. Він дивився і не знав, що й казати. Вона одразу відчула, що щось не таке. Не такої реакції вона від нього чекала. А він розвернувся і вийшов із квартири. – Не залишай нас. Ти хотів, щоб ми створили сім’ю, і тепер у нас буде справжнісінька сім’я з дитиною. Але він вийшов, наче не слухав її слова. Він повернувся додому, а там дружина відчинила двері та повідомила чудову новину. Вона вarітна. Вона шість років не могла завагітніти, а тепер і дружина заваrітніла, і коханка. Не знаючи, що робити, Антон вийшов з дому. Він їхав на великій швидкіості в нікуди. Не міг зрозуміти залишитися з дружиною чи коханкою. І ось він потрапив в ав арію та лежав у ліkарні десять днів. Ніхто його не відвідував. Після виписки він пішов додому, але його дружина вигнала. Тоді він пішов до Марії, хоч і не хотів залишатися з нею.

Просто йти було нікуди. Вона його прийняла і нагодувала, але через кілька днів йому зателефонувала подруга дружини і повідомила, чи то дружина в ліkарні лежить. Він одразу туди помчав. Виявилося, вона хоче позбавитися дитини, але ліkар сказав, що її ваrітність-чудо, і навряд чи вона ще раз зможе заваrітніти. Він одразу помчав до дружини, обійняв її і вибачився. Насилу вона його вибачила, а Марії він написав, що залишається з дружиною і відправив гроші, щоб вона позб улася дитини. Але Марія вирішила нар оджувати, а потім відмовитись від дитини. Вона залишила дитину в полоrовому буд инку, але її батьки, дізнавшись про це, одразу поїхали за онуком. — Помилки роблять усі. І що у цьому такого? Хіба ми дитину підняти не зможемо? – сказав їй батько.