Петро взяв за дружину Надію, у якої вже було двоє дітей від першого шлюбу. Але не здогадувався хлопець, що для дружини він завжди буде на другому плані

ПОЛИТИКА

Як не відмовляли Петра батьки, він все одно одружився з жінкою з двома дітьми від першого шлюбу. Він дуже любив Надію. Він не відмовився б від неї. А якщо він любить цю жінку, то полюбить і її дітей. Коли він приходив у гості до Надії, сини були дуже милими, і Петро думав, що легко з ними порозуміється. А Надія говорила, що сини дуже слухняні і з ними буде дуже легко порозумітися. Але після весілля все пішло не так. Він завжди залишався на другому плані. У дружини першому місці завжди були діти. А він готував собі вечерю сам, адже дружина займалася дітьми.

Їх треба годувати, вчити, гуляти з ними, от і часу на чоловіка не залишалося. І так проходили усі вечори. Тільки коли у вихідні дітей забирав батько, вони з дружиною могли провести вдвох час. Ось тоді вже вся увага переходила до нього. Петро навіть думав про те, що якби діти жили з батьком, то все налагодилося б. Але до понеділка хлопчики поверталися, і все ставало, як і раніше. Він уже не міг перебувати у квартирі, коли діти були вдома. Він якось поскаржився другові, а він порадив йому приділяти дітям багато уваги. Адже Надія — хороша мати, і приділяє їм багато часу.

Він зрозуміє це тільки тоді, коли в нього з’явиться дитина. І він порадив Петру потоваришувати з дітьми. Так буде найлегше. Але як з ними потоваришувати? Петро поговорив із дружиною про це, а вона дуже зраділа. Вони вирішили погуляти разом. Вони дуже зблизилися після цього. Вони разом гуляли, грали, жартували. Потім він читав їм казки на ніч. Діти почали любити Петра і навіть брали з нього приклад. А коли нещодавно довідалися, що в них з’явиться сестричка чи братик, вони плескали в долоні. Яка ж у них щаслива родина! І як усі люблять одне одного.