Коли дід чоловіка повернувся з прогулянки і побачив Надю на кухні, одразу звелів їй нічого не чіпати та піти до кімнати. Від цього очі на лоба полізли

ПОЛИТИКА

Надя бачила діда свого чоловіка всього кілька разів у житті. Перший раз, коли вона знайомилася з його родичами, другий – на весіллі і третій – на похороні бабусі. Після nохорону дід запропонував молодій парі переїхати жити до нього. Це була дуже хороша пропозиція, бо Надя з чоловіком постійно винаймали квартири, витрачали на це гроші і не могли нагромадити на свої потреби. Тим більше їм часто доводилося переїжджати, не могли нормально створити домашній затишок. Переїзд до діда і втішав, і засмучував Надю. Він був суворим чоловіком, завжди серйозним, не балакучим. Як жити з ним тепер. Тим більше з огляду на графік роботи Наді. Дівчина зрозуміла, що дід запросив їх жити разом, щоб вони доглядали його.

Але Надя не встигає робити побутові справи, бо працює медсестрою, вона може йти у нічну зміну. А коли повертається додому, то сильно стомлена лягає спати. Якось Надя прийшла додому, чоловік уже спав, а на кухні дуже смачно пахло. Виявляється, хтось зробив гуляш. Поруч із тарілкою лежала записка «розігрій». Це було так мило. Але тут Надя зрозуміла, просто дід показує, що сама Надя мусить робити в будинку, де двоє чоловіків живуть. Що навіть сам дід смачно готує, ніж єдина невістка. Надя поїла, було дуже смачно, але так соромно. Тому Надя вирішила піднапружити сили і після роботи розпочати прибирання.

За кілька днів чоловік повідомив, що йому дають підвищення, але він має пройти навчання у столиці два тижні, тому їде. Жити з дідом здавалося для Наді чимось страшним. Але обіцянку сама собі вона виконала. Прибігла після роботи, почала забиратися. З прогулянки повернувся дід, він побачив Надю на кухні і тут же сказав їй: — Ти що робиш? Поклади все швидко і йди до кімнати відпочивати. Ти що думаєш, що коли я старий, то сам не можуть вечерю приготувати? У мене мама була військовою медсестрою, вона багато працювала, і я розумію, як це тяжко. Тому нічого вдома не роби, краще більше відпочивай. Надя була така рада, виявляється дід чоловіка не такий суворий, як вона припускала.