Після того, як я дізналася про ваrітність, поспішала додому, щоб потішити чоловіка. Відчинивши двері, я застала його з Оленою, вони лежали в одному ліжку

ПОЛИТИКА

Рита повернулася додому змучена з одним лише бажанням – відпочити. Їй треба було приготувати вечерю для свого чоловіка Вадима, який мав повернутися з роботи за годину. Прийнявши душ, вона попрямувала на кухню, але її дії перервав дзвінок у двері. Це була її колишня однокласниця Олена, яка приїхала до Києва у важливій справі, яка, однак, не мала грошей на готель. Рита запросила її залишитися, і вони разом приготували вечерю, доки чекали на Вадима. Увечері, під час гуляння Вадим виявив несподівану гостинність, і вечірка затяглася допізна. Однак Рита почувала себе незручно і її нудило, але вона залишилася за столом з ввічливості. Вранці всі вийшли з квартири, і Вадим запропонував підвезти Олену до місця призначення, тоді як Рита попрямувала до метро.

Рита відчула нездужання і вирішила відвідати свою знайому-rінеколога Марію, яка підтвердила, що Рита ваrітна, незважаючи на те, що раніше ліkарі їй повідомили, що вона не зможе заваrітніти. Схвильована Рита запланувала приготувати спеціальну страву для Вадима, щоб розповісти йому про ваrітність. Повернувшись додому раніше, вона не могла повірити своїм очам: Вадим з Оленою лежали в одному ліжку. Замість вибачень Вадим звинуватив Риту в тому, що вона повернулася без попередження, а потім заявив, що хоче розлу чення. Спустошена, Рита зібрала свої речі та залишила квартиру, щоб ніколи не повертатися.

Вона повернулася до будинку своїх батьків у Вінниці та звільнилася з роботи, щоб присвятити свій час своїй майбутній дитині. Головний лікар лікарні, де працювала Рита, був здивований її раптовим бажанням, але розібрався в ситуації та надав їй оплачувану відпустку. Коли Рита отримала конверт із бухгалтерії, то з величезним подивом виявила, що їй видали зарплату за три місяці. Але вона таки вирішила поїхати і почати нове життя зі своєю дитиною, але пообіцяла собі, що ніколи не забуде щедрості свого начальника. Нарешті Рита була вдома, у своїй улюбленій квартирі: у її кімнаті нічого не змінилося з юності. Вона була щаслива можливості розпочати новий розділ у своєму житті та підготуватися до появи своєї довгоочікуваної дитини.