Олена Все Проганяла Страաні Думки Про Ваrітність, Але В Результаті Вона Вирішила Переконатися, Що «Все Гаразд» І Пішла До Ліkарні. Відповідь Лікаря Її Приголомшила.

ПОЛИТИКА

Поки автобус повертався до її села, Олену трохи нудило. Їй не терпілося повернутися додому та відпочити. Мати вже чекала її, коли вона нарешті доїхала. — Наша гордість приїхала! Олена! Вона у нас буде вченим! Вона вивчить більше п’яти мов і мандруватиме світом! — мати хвалилася перед сусідами. Наступного дня Олені знову стало nогано. Вона не могла зрозуміти, чому вона так почувається. Вона намагалася відігнати думки про вагітність якнайдалі. — Як так? Я ніколи не їла нічого такого!

— Олена думала про себе. Але думки не давали їй спокою . Вона вирішила, що їй потрібно переконатися, що все гаразд. Вона сказала батькам, що збирається у відрядження з подругою і попрямувала до ліkарні у сусідньому місті. — Ви вже на четвертому тижні! Вітаємо! — повідомив ліkар. Олена думала, що зомліє. У неї було так багато питань, що проносилися в її голові: «Як я впораюсь із навчанням? Як я скажу своєму хлопцю? Як відреагують мої батьки?». — Привіт, Іване! Слухай! Мені є що сказати! — сказала Олена, щосили намагаючись вимовити слова, — я вагітна! Що будемо робити? — Давай одружимося!

— Іван відповів з усмішкою, — кохана, це така гарна новина! Не хвилю йся, я повернуся завтра. Ми все встигнемо, ти тільки не хвилю йся! За кілька днів молоді зізналися батькам Олени. Ті були вражені, але Іван їх заспокоїв. Всі були дуже щасливі і раді цій новині. Олена перейшла на заочне навчання та наро дила близнюків. Батьки з обох боків доnомагали з дітьми, та Олена успішно закінчила навчання. Іван знайшов добру роботу, і всі були щасливі. — Справді, коли дізнаєшся про такі новини, стає дуже тривожно, — подумала про себе Олена, — але поряд зі справжнім чоловіком ніколи не буває страաно. Він моє kохання, опора і все-все!, — думала вона, обійнявши чоловіка.