Коли Сусідка Посkаржилася, Що В Них Дме З-Під Дверей, Марія Відправила Чоловіка Подивитися, Що Там. А Через Якийсь Час Вона Помітила Живіт У Антоніни.

ПОЛИТИКА

Марія прийшла з роботи, вона була шкільним учителем. Разом із нею додому прийшла її учениця Галя. Чоловік Михайло не очікував такого. Після вечері Марія пояснила, що мати Галі – Антоніна нещодавно чоловіка втра тила, важко їй на фермі працювати, за донькою не встигає стежити. Ось і попросила надивитися за донькою. Михайло все зрозумів, більше запитань не ставив. Галя була спокійною дитиною, старанно робила уроки, не шуміла. Коли Марія йшла до магазину, то Михайло грав із Галею, намагався відвернути її думки, щоб дитина не думала про втра ту батька.

Сама Антоніна, коли приходила по доньку, то до хати не заходила, а скромно стояла біля воріт. Вона після ферми була брудна, со ромилася забруднити щось. Так Галя почала залишатися в сім’ї вчительки практично щодня. -Довго це триватиме? — Запитав чоловік Михайло. -Дитина спокійна, що тобі не так? я просто Антоніні доnомогти хочу. На день Великодня Антоніна прийшла у гості до Марії разом із Галею. Вони принесли паски, багато фарбованих яєць. Антоніна сама зв’язала для Марії хустку, а для Михайла шкарпетки. -Грошей у мене немає, не знаю, як вам віддячити за доnомогу. Ось хоч так мою подяку прийміть. Минав час, вже настали морози.

Галя якось посkаржилася вчительці, що в них вдома з-під дверей дуже дме і холодно. Марія попросила чоловіка сходити до Антоніни і полагодити двері. Чоловік погодився. На канікулах Галя сиділа вдома з мамою. А коли всі вийшли на роботу, то Марія помітила, що живіт у Антоніни помітно закруглився. Невже вона ваrітна, але від кого, адже у неї чоловіка немає. Єдине тільки Михайло ходив до них двері лагодити. І тут Марія почала підозрювати, що її чоловік у цьому замішаний. Якось Галя прийшла до вчительки без настрою. -Що трапилося? Ти чому така сумна весь день? – просив Михайло. -Та мама збирається заміж за якогось дядечка з міста. Такої відповіді Марія не чекала, отже, вона даремно думала на чоловіка. І справді, за кілька днів до них у гості прийшла щаслива Антоніна з високим чоловіком. Вона познайомила свого нового чоловіка із сім’єю вчительки, повідомила, що ваrітна.