Після відповіді нареченої, ведучий звернувся вже до нареченого, чи згоден він брати за дружину Олю. Той довго мовчав, а потім заговорив із паузою: »Ні…»

ПОЛИТИКА

Моя подруга виходила заміж, і вона познайомила мене зі своїм коханим. Він відразу здався мені самозакоханою людиною. У день весільної церемонії Оля була така прекрасна, що неможливо було відвести погляд. Всі гості зібралися в обумовленому місці церемонії та просто стояли, милуючись чарівною нареченою. Коли церемонія розпочалася, Олег стояв біля арки і чекав на кохану.

Всі гості зайняли свої місця, а Ольгу під запальну музику вивів батько за руку. Коли ведучий запитав наречену, чи згодна вона стати дружиною Олега, вона одразу вигукнула: — Так! Але коли настала черга відповідати нареченому, він просто довго мовчав, а потім заговорив із паузою: — Ні… — моє серце не дозволяє мені сказати. Я кажу «так»! Всі гості на мить завмерли. І Оля розnлакалася.

Вона не чекала такого жарту від коханого, тому спочатку просто промовчала, а потім схопила мікрофон і сказала: — Якщо так, то нічого не буде. Я запрошую своїх гостей до ресторану, відзначимо відмову Олега. Думаю, це теж вагома причина для танців! Такого повороту ніхто не очікував, але виявилося, це теж був своєрідний жарт від Олі. Ось з такою комедійною парою ми й поїхали до ресторану, відзначати чи то відмову Олега, чи день їхнього кохання.