Ми З Чоловіком Насолоджувалися Нашою Романтичною Вечерею, Як Раптом Відкрився Дверний Замок І В Квартиру Зайшла Невдоволена Свекруха.

ПОЛИТИКА

Одного суботнього вечора ми з чоловіком насолоджувалися романтичною вечерею, коли несподівано прийшла без запрошення моя свекруха. Виявляється, вона знову зробила копію ключів від нашої квартири без дозволу. Вона відразу пішла на кухню і почала критикувати мене за те, що я залишила чашку в раковині.

Потім свекруха посkаржилася на колір мила в дозаторі, на неприбрану постіль у спальні і почала ритися в наших шафах. Я не могла більше це терпіти і дорікнула їй за її невиховану поведінку. Вона заперечила, сказавши мені роз лучитися з її сином, а йому знайти нормальну дружину. Загалом, довго ще свекруха наводила суєту на моїй території.

Невдовзі мені набрид її писклявий голос, і я виштовхала її з квартири. Мій чоловік знайшов ситуацію комічною та вибачився за поведінку своєї матері. Він запропонував поміняти замки, щоби вона більше не могла увійти. Після цього випадку моя свекруха спробувала увійти до квартири зі своїми ключами, але швидkо зрозуміла, що вони не працюють. Я свято вірю, що вона більше не зможе зробити собі дублікати, тому що ми її більше не залишимо наодинці з нашими ключами. Ні, ну, має ж у нас бути хоч якийсь особистий простір?!