Коли Я Повернулася З Італії, Щоб Відсвяткувати Весілля Свого Сина, Я Не Могла Не Помітити, Що Щось Було Не Так. Тільки Коли Сусід Прошепотів Мені На Вухо Дещо, Я Зрозуміла, Що Мене Бентежило.

ПОЛИТИКА

Коли я виявилася на весіллі мого сина, я не могла не помітити, що щось було не так. Тільки коли сусід прошепотів мені вухо, я зрозуміла, що мене бентежило. Мій чоловік багато років зустрічався з іншою жінкою, і мій син дізнався про це. Але син загалом на батька не образився, хоч як би це не було дивно. Наступного дня я зіткнулася з чоловіком.

Він не заперечував усього цього і сказав, що я маю відчувати власну прови ну за те, що я поїхала до Італії працювати і заробляти гроші. Я вирішила піти від нього і почала накопичувати гроші на квартиру. Я не хотіла жити з людиною, яка так знецінювала всі мої старання. Я рідко розмовляю із сином. Він не розуміє, чому я не могла ще трохи пожити з його батьком, оскільки весь цей час його «терпіла».

Після цього я вважаю, що син теж мене зра див. А після того, що зробили зі мною чоловік та син, було важко комусь довіряти. Я зараз зустрічаюся з чоловіком, який здається милим і дбайливим, але я не поспішаю розпочинати нові серйозні стосунkи. Зараз я зосереджена на тому, щоб заробити грошей додому на батьківщині, який я нарешті зможу назвати своїм куточком. Я більше нікому не дозволю відібрати цю свободу, а також повагу та любов до себе в мене.